POHOD
Obveščamo člane DIM, da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo« organiziran pohod 4.4.2019, od Črnega barona se bomo odpravili peš na Vodole, mimo Fraj grabe. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Vabljeni, da se pohoda udeležite!

PRIREDITEV OB DNEVU ŽENA IN MATERINSKEM DNEVU 22.3.2019
Mesec marec je čas nastopajočih dni, polni sonca, veselja in radosti ob pričetku nove pomladi. To je tudi mesec, ko proslavljamo dva praznika posvečena ženam, materam.
Naše društvo prireja svečanost z ustreznim kulturnim programom in družabnim srečanjem. Zato vas vabimo na prireditev, dne 22.3.2019 ob 11 uri v Taborki. Vse informacije dobite na društvu, prav tako sprejemamo prijave,
Vljudno vabljeni!

KOPANJE V RADENCE
Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 29.03.2019 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40 oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.
Vljudno vabljeni!